Fashionistamme

Suomalaisen muodin tähdet rakastavat vintage-turkiksia.

Vintage <3 Fashion

Vintage esittelee ylpeänä Suomen tunnetuimmat fashionistat. Inspiroidu upeista naisista!

Pia Dahlman

Pia Dahlman on nainen Muotikuiskaaja-blogin takana.

Muotikuiskaaja-blogistaan tunnettu Pia Dahlman rakastaa klassikoita mutta innostuu myös trendeistä. Korkeat korot ja näyttävät asusteet ovat tämän tyylitaiturin tunnetuimpia tavaramerkkejä.

”Olen aina ollut sitä mieltä, että vaatekaapissa pitää olla perusasiat kunnossa. Täydellisiä vaatekappaleita, jotka toimivat aina”, Pia vinkkaa blogissaan.

Tutustu Piaan:

Leena Harkimo

Leena Harkimo on suomalaisen tyylin ikoni.

Leena Harkimo on ollut suomalaisen pukeutumisen tyylikuningatar jo vuosikymmeniä. Entinen kansanedustaja ja yrittäjä tunnetaan klassisesta pukeutumisestaan, jota jäljitellään ja ihaillaan.

”Turkis on ekologinen, muokattava ja kierrätettävä materiaali”, Leena kertoo.

Tutustu Leenaan:

Jekku Berglund

Jekku Berglund on yksi sosiaalisen median suurimpia suomalaisia.

Kuopiolaistaustainen Jekku Berglund tunnetaan paitsi radiokanava Loopin sisältöpäällikkönä, myös yhtenä maamme seuratuimpana somettajana. Hänen tyylinsä innoittaa tuhansia suomalaisia.

”Perin muotiin kiinnostuksen mummiltani Lydialta. Hän syntyi Pietarissa ja tuli koti-Suomeen korut ommeltuna turkkinsa sisään”, Jekku on kertonut Elle-lehden haastattelussa.

Tutustu Jekkuun:

Leena Sarvi

Leena Sarvi on suomalaisen muodin asiantuntija.

Kun toimittajalla on haussa täydellisen tyylin asiantuntija, Leena Sarven puhelin soi. Hänet tunnetaan muun muassa puhujana, kouluttajana ja pitkän mallinuran tehneenä muodin ammattilaisena.

”Lähtökohtaisesti vaatteen tulee olla oikean kokoinen, laadukas ja istua moitteettomasti. Laatu maksaa aina itsensä takaisin”, Leena on kertonut Anna-lehden haastattelussa.

Taru Marjamaa

Taru Marjamaa tuntee trendit.

Taru Marjamaa on Suomen Elle-lehden päätoimittaja, mutta hänet tunnetaan myös klassisesta ja aina huolitellusta pukeutumisestaan. Tämä maailmannainen seuraa trendejä ja tuntee täydellisen tyylin salat paitsi työnsä puolesta, mutta myös rakkaudesta muotiin.

Tutustu Taruun: